Pavo – Misiune

Pavo deschide calea

Domnul De Lange s-a axat dintr-o etapa timpurie pe producerea de hrana pentru cai, iar aceasta caracteristica a jucat dintotdeauna un rol dominant in compania Stimulan si in brand-ul Pavo. Cercetare, inovatie si concepte noi definesc cultura corporatista. Pavo urmareste indeaproape evolutia pietei si progresul stiintific si incearca sa le imbine pe cele doua. Compania este intotdeauna prima care dezvolta noi produse si noi concepte nutritive, intotdeauna in colaborare cu proprietarii de cai. Produsele sunt intotdeauna adaptate pentru a se potrivi dorintelor proprietarilor si necesitatilor cailor. Pavo este in fruntea pietei europene de hrana pentru cai, in felul sau propriu, unic.

Misiunea Pavo

Ca lider de piata European in hrana pentru cai, Pavo vrea sa contribuie la sanatatea cailor. Din grija pentru clientii sai, Pavo transpune cele mai recente descoperiri stiintifice in concepte nutritive revolutionare si produse de calitate superioara.

Calitate… pentru ca Pavo reprezinta ingrediente de baza de cea mai buna calitate si produse de calitate, dar, de asemenea, competenta si cunostinte despre hrana si sfaturi de inalta calitate.

Sanatate….pentru ca Pavo considera ca obiectivele lui contribuie la sanatatea tuturor cailor.

Pasiune…pentru ca echipa Pavo este pasionata de cai si hrana.