Pavo – Sanatate

Sanatate….pentru ca Pavo considera ca obiectivul sau contribuie la sanatatea tuturor cailor

Preocuparea principala a Pavo este sanatatea calului tau. Suntem inspirati in acest sens de catre proprietarii de cai. Tu, proprietarul, esti responsabil pentru sanatatea calului tau. Cu produsele sale, Pavo isi doreste sa te sprijine si sa elimine orice grija pe care o ai putea avea-o in privinta hranei.

Comisia Pavo

Gandeste cu noi si alatura-te procesului de dezvoltare

Pentru a putea contribui la sanatatea cailor, unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le stii este care sunt cele mai recente tendinte si evolutii de pe piata. Tu, proprietarul, esti responsabil pentru sanatatea animalului tau. Care sunt dorintele tale, de ce ai nevoie pentru calul tau, cu ce fel de probleme te confrunti?

Noi adresam aceste intrebari proprietarilor, antrenorilor si ingrijitorilor. Prin implicarea intr-un dialog continuu cu proprietarii cailor, noi descoperim unde sunt problemele: de exemplu, atunci cand caii incheie o perioada de stat in grajd si merg la pasune, sau cand se asteapta de la cai sa–si schimbe ritmul pentru un nivel mai intens de antrenament. Acestea sunt momente cand gestionarea calului tau si nutritia sa trebuie modificate.

Impreuna cu proprietarii de cai si partenerii de stiinta dezvoltam hrana care este sanatoasa, gustoasa si sigura pentru toate tipurile de situatii si aplicari.

Crezi ca alimentatia oferita calului tau este importanta? Ai dori sa discutam despre produsele noi, sau ai dori sa iei parte la testarea produselor noi? Atunci aplica acum pentru a te alatura grupului Pavo.

Ca membru al grupului vei fi invitat de maxim 6 ori pe an pentru a participa la un sondaj adresat clientilor. Desigur, nu este obligatoriu sa participi.  

Subiectele tratate de catre sondajul nostru variaza de la solicitarea opiniei tale asupra site-ului nostru, pana la testarea de hrana noua.

Esti interesat? Te rugam contacteaza Pavo  precizand numele tau si adresa de e-mail si faptul ca doresti sa te alaturi grupului Pavo.

 

Testarea produselor

Testat in practica

Toate produsele dezvoltate de Pavo sunt testate de catre noi in situatii practice, in cooperare cu partenerii nostrii. Alaturi de echipa Pavo – ai carei membri, desigur, detin cu totii proprii lor cai – acestia sunt clienti, calareti de top, crescatori, antrenori, medici veterinari si institutii. Acestia testeaza noile noastre produse si noi folosim feedback-ul lor valoros pentru a dezvolta concepte inovatoare si practice.